Wat klanten zeggen over ons

Oogkliniek Drechtsteden

Zorginstelling

Zeer succesvol en snelgroeiend bedrijf, mede door IT-oplossingen die dit blijvend ondersteunen en flexibel zijn om continue net zo hard mee te groeien. Het is niet altijd een kwestie van alleen vooruitkijken maar juist ook snel nieuwe oplossingen te kunnen bieden wanneer groei ver boven verwachtingen zijn. Dus snel kunnen handelen, altijd tijd hebben voor de klanten en kunnen leveren wanneer het nodig is en daarmee de groei van de klant niet te belemmeren.

Benefina

Administratiekantoor

iWeb heeft onze gehele huisstijl verzorgt, zowel de online als offline marketing. We hechten vooral veel waarde aan het monitoren van de marketingcampagnes, waardoor we als management de juiste keuzes op het juiste moment konden maken.

Zorgpraktijk Avenue Carnisse

Zorginstelling

Altijd zakengedaan met kleine IT-bedrijven die ons begrepen en goede service boden. Tot ons laatste IT-bedrijf ineens ging samenwerken met een groter IT-bedrijf en de ellende begon! Ticket systeem voor ieder wissewasje, problemen werden niet meer opgelost, arrogante medewerkers die ineens je problemen niet meer kunnen oplossen. En dan kom je er dus echt achter wat de IT voor je betekend! Gelukkig hebben we iWeb gevonden en hebben zij ons uit de brand geholpen met alles. Nu hebben wij een goed werkende IT, zijn alle probleem weer opgelost, kunnen we ons werk weer doen en is het nog snel ook. Overigens blijkt het ook nog eens allemaal veel voordeliger te kunnen en hebben we een goed werkend IT voor de helft van het geld. Dank iWeb!

Oogziekenhuis Eindhoven

Zorginstelling

Het is fijn om een IT-bedrijf te hebben die samenwerkt met je softwareleverancier en heel goed begrijpt wat voor soort bedrijf je hebt. iWeb komt met de IT-oplossingen die bij ons passen en begrijpt precies waar we dagelijks mee te maken hebben en tegen aanlopen. Soms leggen ze ons meer uit dan wij hoeven uit te leggen over onze wensen. Erg fijn!

Dixis

EPD softwarespecialist

Wij raden iWeb ook aan onze klanten aan. Het is gewoon goed wat zijn doen, het werkt en het kost niet te veel. Zelf hebben wij een klein IT-netwerkje maar het is gewoon fijn als het altijd werkt. Wanneer er wel iets is of we hebben een vraag dan is het snel geregeld en zijn zij gemakkelijk toegankelijk. Geen ticketsysteem of u moet een e-mail sturen of u wordt teruggebeld. Meestal kijkt iemand gelijk even mee via Teamviewer en meestal kan het gelijk worden opgelost. Wij zijn blij met iWeb 😊

U-Clinic

Zorginstelling

Wij hebben vijf vestigingen verdeel over het land en 1 IT-netwerk waar we met zijn alle op werken. Simpel, goed, betrouwbaar en veilig. Als we in Amsterdam inloggen dan hebben we de printer, scanners, stickerprinters en extra software van de vestiging in Amsterdam en niet die van Bussum of Hattem. Toch werken we allemaal met dezelfde bestanden, zelfde EPD en zelfde e-mail etc. Wanneer we op een andere vestiging inloggen hebben we al onze eigen bestanden, bureaublad, etc maar alleen de printers, scanners en extra software voor die betreffende vestiging. Verder zitten wij in een veilig gesloten VPN-netwerk speciaal voor de zorg dankzij de samenwerken tussen iWeb en ZorgRing. iWeb werkt goed samen met andere partijen en ontzorgt ons in grote maten. Hun IT-oplossingen zij wat wij nodig hebben en naar onze situatie getuned en niet duur. Onze IT is ons eigendom en dat geeft een fijn gevoel.