Onze Missie

Ons doel is om met de nodige creativiteit en de juiste communicatie de producten, diensten en merken van opdrachtgevers commercieel nog succesvoller te maken en daardoor verkoopcijfers, marktaandeel en naamsbekendheid verder te vergroten.

Als hostingprovider willen wij u het juiste aanbod doen op basis van prijs, snelheid, techniek en betrouwbaarheid

Met een hoge uptime en goede service willen wij een goede hoster voor uw website zijn. Wij regelen domeinregistratie, hosting, hosted exchange, VPS, e-mailhosting, SSL en online opslag. Met scherpe tarieven en goede deals bent u met iWeb zeker goed uit.

Een Merk bouwen - gestructureerde communicatie en reclame maken

Om een merk binnen een B2B markt structureel te kunnen opbouwen en versterken, werken wij met een bewezen model voor Brand Design. Wij helpen opdrachtgevers met het definiëren van hun merkenstrategie en het verhogen van de merkwaardes. Zal er in de toekomstige communicatie en reclame gewerkt gaan worden met een monolithische merkenstructuur of bijvoorbeeld met een corporate merk en subbranding? Het is een vraag die beantwoord gaat worden in het Brand Design proces welke iWeb voor u kan uitvoeren.

Eén bureau voor al uw B2B communicatie

Met kennis en passie dragen wij steeds maximaal bij aan uw succes. Vanuit die gedachte willen wij altijd de beste zijn op ons vakgebied en daarbij trots kunnen zijn op wat we voor onze opdrachtgevers doen en wat we voor ze bereiken. Onze 'aanpak' wordt gekenmerkt door sleutelbegrippen als creatief, deskundig, betrokken, helder, flexibel en full service.

Geef een reactie

Copyright © 2016 | iWeb B.V.