RDP omgeving voor administratiekantoor

admin

admin

Details

Klant:
Benefina
Locatie:
Amsterdam
Opdracht:
Online werkplek creëeren

Remote desktop omgeving

De opdracht bestond uit het creëeren, monitoren en beheren van online werkpleken voor de medewerkers van Benefina. Wij noemen dit ook wel werkplekbeheer.

  • Vereenvoudig toegang tot ieder type applicatie
  • Applicatiemanagement voor beheerders
  • Groep- en gebruikersmanagement
  • Conditional Access naar applicaties

Vereenvoudig toegang tot ieder type applicatie

Mensen zien alleen de applicaties die relevant zijn voor hen. Met één klik krijgen ze toegang tot alle lokale-, hosted- en web-applicaties.

Applicatiemanagement voor beheerders

Creëer een werkplek in minuten. Ons doel is om werk te vereenvoudigen voor mensen die de werkplek beheren. Wij maken het mogelijk om een rol- en voorwaarden-gebaseerde werkplek te creëren die al jouw huidige en toekomstige technologieën combineert binnen één werkplek.

Om een veilige werkplek te creëren, is het belangrijk om controle te hebben over jouw applicaties. Daarom kun je onderhoudsschermen of Conditional Access instellen op jouw applicaties.

Groep- en gebruikersmanagement

Via jouw workspace al jouw gebruikersbeheer binnen één centrale tool. Je kunt gemakkelijk groepen creëren en beheren en zelfs notificaties naar groepen sturen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om het Eigenaarschap over een groep of applicatie te delegeren, om admins te helpen een waardevollere werkplek te creëren. Zo maken we het werkplekbeheer een stuk eenvoudiger.

Conditional Access naar applicaties

Met Conditional Access kun je voorwaarden instellen voor het bereiken van applicaties in de digitale werkplek. Weerhoud mensen om, bijvoorbeeld, patiëntendossiers te openen buiten het bedrijfsnetwerk of om een applicatie die alleen in Chrome werkt te openen in Internet Explorer en blokkeer gevoelige informatie op mobiele telefoons. Met deze mogelijkheid maken we het werkplekbeheer zo eenvoudig mogelijk.