Hardware & Software

Levering en installatie van hardware

De juiste hardware voor uw bedrijf kiezen, het lijkt vaak een tijdrovende en ingewikkelde klus. Precies die specificaties vinden tegen een goede prijs. Wij maken het u gemakkelijk met een goed advies op basis van uw wensen. Ook zorgen we voor de levering en installatie van de hardware.

Meestal leveren we de hardware gebruiksklaar aan. U hoeft deze alleen nog aan te sluiten en u kunt al aan de slag. Laat u het aansluiten liever aan ons over? Dan doen we dat gewoon. Ook kunnen we data en programma’s van het vorige systeem overzetten naar het nieuwe systeem.

Deskundig en eerlijk advies in begrijpelijke taal

Dikke rapporten en technisch complexe details, daar heeft u geen behoefte aan. U wilt goede ICT-oplossingen die passen bij uw bedrijf en die zonder problemen werken. En duidelijkheid over wat u krijgt, wat dit u oplevert en wat het kost. Dat begrijpen we en dat is precies wat u bij ons krijgt.

We kijken goed naar uw organisatie, uw branche en de manier waarop uw ICT-omgeving nu werkt. Zo kunnen we u een gericht voorstel doen dat echt aansluit op uw vraag en uw organisatie. In duidelijke taal, zodat u weet wat u kunt verwachten.