Netwerkbeheer

Centrale opslag & servers

Welke hardware u nodig heeft voor uw netwerk, hangt onder meer af van de grootte van uw bedrijf. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze en met het inrichten hiervan.

Wij zijn gecertificeerd Microsoft Silver partner en gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van Windows-netwerken. Hieronder vallen ook de servers en andere hardware.

Heeft u een kleinere organisatie, dan is het niet altijd nodig een Windows-server te plaatsen. Een flexibele of hybride oplossing met verschillende clouddiensten en lokale opslag met een NAS-server (een soort harde schijf met netwerkaansluiting) is al voldoende.

(Thuis) netwerk aanleggen

Een (Thuis)netwerk kunnen we tegenwoordig al niet meer wegdenken, elk apparaat is met internet verbonden, en gegevens moeten makkelijk gedeeld worden. Bij Simply IT bent u aan het juiste adres voor goed advies en professionele aanleg.

Internet of netwerk via straalverbinding

Soms is een wifi-netwerk met een kabel niet voldoende. Bijvoorbeeld als u wifi over een lange afstand wilt, twee panden met elkaar wilt verbinden of op een afgelegen locatie zit. Dat lossen we voor u op met een straalverbinding.

We bekijken uitgebreid wat uw situatie is en hoe we de straalverbinding het best voor u kunnen installeren. Zo zorgen we dat u overal een snelle internetverbinding heeft, ook op lastiger plekken.