Videomarketing

Aan de slag met video

Wil je het verhaal van jouw bedrijf vertellen aan potentiële klanten? Wil je klanten inspireren en overtuigen? Zet dan videomarketing in. Met de juiste emotie en beleving trekken we de aandacht op kanalen zoals Youtube, Instagram en LinkedIn.

In welke fase jouw klant ook zit…We got your back!

Wij maken bedrijven succesvol via videomarketing door rekening te houden met de fase waarin hun doelgroep zich bevindt. Van de awareness- tot aan de loyalty-fase, wij inspireren en overtuigen je klanten.

Kom met ons in gesprek en ontdek hoe wij de perfecte filmpje of animatie voor jouw doelgroep maken. Of je nu aan de wereld wilt laten zien welk probleem je oplost, je naamsbekendheid wilt vergroten of je de doelgroep wilt informeren: Whello vertelt jouw online verhaal!

Video marketing inzetten?
Zo heb je impact

Bij iWeb geloven we in co-creatie. We laten je graag participeren in het proces. Want zonder jou kunnen wij geen online succes behalen. Co-creatie is een vorm van samenwerken waarbij alle deelnemers het proces en het resultaat beïnvloeden.

De voordelen van videomarketing:
  • Niets is zo krachtig als video. Bedrijven die video inzetten worden opgemerkt en maken indruk.
  • Jouw video is multifunctioneel in te zetten. We inspireren en voertuigen je doelgroep op kanalen zoals Youtube en LinkedIn.
  • Google beloont websites met video, zo sta jij hoger in de zoekresultaten!